Billede af Sanne Roesen

En stressfri virksomhed

Din virksomhed kan skille sig ud og tjene penge ved at tage hånd om stress. Jeg kan hjælpe jeres virksomhed, så I får et bedre arbejdsmiljø og mindre sygefravær. 

Jeg er uddannet stress- og mindfulnessinstruktør og arbejder med mindfulness-baseret stressreduktion – MBSR i virksomheder.

Jeg tilbyder workshops, hvor vi arbejder med forebyggelse af stress.Vi taler om, hvad der udløser stress, og hvordan man kan lytte efter signalerne, så man er opmærksom og kan gøre noget ved stress, inden det er for sent. Vi taler om det tabubelagte i, at medarbejdere tror, at det ene og alene er deres ansvar, hvis de går ned med stress, og vi taler om arbejdskultur og rigtig meget om arbejdsglæde.

Derudover tilbyder jeg at være din virksomheds stresscoach. Det foregår for eksempel, på den måde, at I køber klippekort. Jeres medarbejdere kan så kontakte mig og få en individuel samtale. På den måde tager I hånd om jeres medarbejdere og reducerer stress i jeres virksomhed.

Ring til mig og få en uforpligtigende snak, hvor vi tager udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker om at forebygge stress og foretage effektiv stressreduktion.

Tag en gratis stresstest her

 

 

 

Det koster en stresssyg medarbejder

Det koster ca. 500.000 kr. at erstatte en sygemeldt medarbejder med akademisk uddannelse
Det koster ca. 300.000 kr. at erstatte en sygemeldt medarbejder uden akademisk uddannelse
Hvis en ansat med en månedsløn på 20.000 sv. kr., brænder ud i løbet af 6 mdr. og forlader virksomheden. Så koster det virksomheden: 1.091.000 sv. kr. Kilde: Chefpsykolog Kurt Kørner, Danfoss
Hvis en leder med en månedsløn på 55.000 sv. kr., brænder ud i løbet af 6 mdr. og forlader virksomheden. Så koster det virksomheden: 4 mio. sv. kr. Kilde: Chefpsykolog Kurt Kørner, Danfoss
Det koster op mod en million kroner at have en langtidssygemeldt medarbejder og fire millioner kroner at have en langtidssygemeldt leder i 50.000 kroners klassen, viser tal fra Teknologirådet og Statens Institut for Folkesundhed

Nyhedsbrev

Vil du modtage mit personlige nyhedsbrev lige ind i din mailboks, kan du tilmelde dig det her.