Billede af Sanne Roesen

Når det brænder på i dit liv

Det kræver rigtig meget at være ung i dag.Derfor er der mange unge, som har det svært. Måske er du en af dem, der synes, at der er alt for mange svære valg og store udfordringer, som du har svært ved at tackle. 

Jeg kan hjælpe dig, så du bliver mere rosbust, så du igen kan nå dine mål og klare de forhindringer, som du møder i livet. Jeg ved gennem mit store arbejde med unge, at du langt fra er alene om at have det svært som ung.

Vores fokuspunkter i processen vil som udgangspunkt være: Nærvær, stressforebyggelse, sorg, forskellighed, positiv psykologi, positive/negative overbevisninger. Jeg vil hjælpe dig, så du lærer at opbygge sunde relationer og håndtere kaos og krise.

Jeg vil bestræbe mig på at skabe et trygt rum til dig, når vi mødes.

  • At du får redskaber til at passe på dig selv.
  • At vi i fællesskab får lavet nogle gode møder, hvor du er i fokus og hvor vi tager hensyn til dine behov.

Ring til mig og lad os tage en uforpligtigende snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Husk intet er for stort eller småt. Hvad der fylder i dig og forhindrer dig i at leve livet fuldt ud, tager vi fat i.

 

Unge har det svært

Rapport fra Institut for Folkesundhed og Vidensråd for Forebyggelse viser at unge bliver stadig mere stressede og utilfredse med livet. Især teenagepigerne har det svært og er ofte kede af det. Rapporten omhandler aldersgruppen 10-24 år. 27 procent af de adspurgte piger er ofte kede af det.

Nyhedsbrev

Vil du modtage mit personlige nyhedsbrev lige ind i din mailboks, kan du tilmelde dig det her: urna

Facebook

Følg mig på facebook